Киро, ти си дъно! 40 часа след смъртоносната катастрофа, Петков пак излъга, цъфна ухилен с букет: Гласувайте за мен

кирил петков

Кирил Петков пак излъга! Възобнови кампанията си след смъртта на шофьора от катастрофата с джипа на НСО, в който той се возеше.

Съпредседателят на Промяната Кирил Петков се появи усмихнат с букет червени рози в ръка в Силистра, където по време на посещението му „е имало много усмивки и подарени цветя с надежда за промяна“, предава Епицентър.

Това става ясно от пост във Фейсбук на Богомил Петков от Силистра, който уведомява, че „посещението на на Кирил Петков бе изпълнено с вяра, доверие и оптимизъм“.

Преди два дни, след жестокия удар на джипа на НСО, който го е откарвал на предизборна среща във Варна и който отне живота на един човек, Кирил Петков заяви: „Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено“.

Към този момент съпругата на загиналия шофьор бере душа в болница, а Петков, ухилен до уши, заряза почерненото семейство и хукна отново в кампанията.

Нямат край лъжите на Кирил Петков!

Ни морал, ни човещина има в този човек!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ