Това е ужасно! 500 жертви след акция на прокуратурата в Бургаско!

133

Две седмици след ареста на Миню Стайков, Прокуратурата и качулките й на разплод от митниците се сетиха, че бизнесменът има и винарски бизнес. Апропо, с него фамилията е известна в целия свят. Златните медали на вината им са повече от килограмите на Делян Пеевски. Което си е постижение, откъдето и да го погледнеш.

Та разплодените качулки влязоха във един от винзаводите, проектиращ икономическата слава на България по света и убиха всички. Застреляха близо 500 души, работещи в заводите. Винари агрономи, инженери, работници, шофьори, лозари…На всички тях бе измъкнат малкия залък от устата. И от утре са обречени на глад и мизерия.

Защото след повече от 350 часа албанските реотани на Цацаров загряха, че в заводите на Стайков можело да има някакви доказателства! И ги намериха – грозде, вино, бъчви, продукция. Какво друго да има в завод, платил близо 400 милиона лева данъци на България от търговия с вино!

Знаете ли какво са 400 милиона? Знаете ли какво са 400 милиона вкарани в държавния бюджет и изхарчени за образование, за здравеопазване, за социални дейности. Това е нещо огромно. И България праща оплодените си качулки да убият това нещо. Т.е. България се самоубива, за да има Шиши какво да закусва. Или приятелите му от Пещерата.

Няма как да не мирише на фалш, когато се смачква един винарски бизнес в дни, в които трябва да се обере гроздето, да се сложи в бъчви, да стане продукт. Когато те карат да си изпиеш виното за 10 милиона, иначе ще го приберат като…веществено доказателство! Боже мой, какво е това доказателство? Ами нахлуйте при Майстор Миро, арестувайте му един милион плескавици и знаете ли какъв купон ще си спретнете в Цацаратурата!? Кеф ти мръвка, кеф ти пивка.

Очевидно е, че се връщат времената, когато Шишкото и Здравкото на Сталийте обикаляха и крадяха бизнеси. От името на Борисов. Без той да знае. И който не си дадеше бизнеса, му взимаха здравето. Аз ги знам тези, дето дойдоха при НАСТОЯЩ министър на Борисов и пред години му казаха: Продаваш ни за 1 лев фирмата си и тя е жива. А ти печелиш по милион на година. Не я продаваш – фалираш!

Явно нещо такова се случва и днес! Не крадем бизнеси този път. Просто убиваме конкуренцията на нашите Пещерни герои. А те знаят какво да правят във времена на избори. Докато такива като Миню не знаят. Те си мислят, че 400 милиона в хазната на България са достатъчни да имат нормален винен бизнес.

Сега качулките на Цацаров разстреляха 500 души от този бизнес…

Утре да се готвят още толкова.Поне!

ПП: Само вижте на снимката какво представлява шефът на митницата в Бургас. Нахлу във винзавода на хорицата така, както в мутренските години го правеха хората, които пуснаха корените му.

ПП2: Някой дава ли си сметка какво ще направи държавния репресивен апарат с него, ако от Пещерата на Шиши харесат бизнеса му?За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ