Пикантна мълва! Благо и Русата Златка се издадоха! Райкова чака бебе от Джизъса? (СНИМКА)

Златка Благо

Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка, чака бебе от футболиста Благой Георгиев, твърди „Телеграф“. Двамата сами издадоха това, като си пуснаха стори в „Инстаграм“, на което са сложили иконка на мъж, жена и дете. По данни на запознати бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта на 2019 г.

Това ще е първа рожба за Райкова и четвърта за Джизъса. Той вече има син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова и син от татарката Есмер Омерова.

Златка и Благо се носят на крилете на любовта и дори вече живеят заедно. Те обявиха, че са заедно, за да спрат всички спекулации около най-новата светска двойка. На едно от видеата Благо показва сърце, явно на новата си любов, а на друг пред снимката му пише – ДА СЕ ЗНАЕ.

Влюбените не спират да си разменят любовни обяснения  в социалните мрежи, като най-трогателното, което Златка публикува бе „един ден ще се появи някой , който ще ти покаже защо не се е получило с предишните“. От своя страна Благо отговори: „Щом имам теб, имам всичко“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ