Шок! Гала с аборт от Стефан! Загубата на бебето едва не ги разделила (Подробности)

Гала Стефан

Истинска драма белязала завинаги житие-битието на популярната тв звездата Гала и нейната половинка Стефан, който се подвизава като участник в новия сезон на „ВИП Брадър“. Преди няколко години водещата преживяла спонтанен аборт от мъжа до себе си, а трагичната загуба на бъдещото им дете в 12-ата седмица от бременността ѝ я съсипала и я отказала завинаги от идеята двамата да имат общ наследник, пише „Ретро“.

Последната злощастна бременност на Гала била, когато тъкмо навършила 46 години. Лекарите, които я наблюдавали, били единодушни, че възрастта ѝ е рискова, но въпреки това я успокоявали, че има шанс дори да роди по естествен път. След трагичната случка обаче темата за бебе се превърнала в табу в семейството на блондинката и бизнесмена Стефан. Близки до тв двойката разкриват, че в онзи момент двамата били напът да се разделят, защото Гала изпаднала в депресия, че не може да направи любимия си баща, а той бил непосилен да се пребори с нейната безутешна тъга. С много усилия обаче двамата успели да продължат напред и се примирили, че ще бъдат родители само на дъщерите си от предходните връзки.

Въпреки че водещата на „На кафе“ имала възможност да опита да забременее чрез инвитро процедура, тя категорично отхвърлила тази опция, наплашена от сполетялата я лична трагедия. За сметка на това пък била благодарна, че точно в онзи момент най-после успяла да създаде нормална връзка с доведената си щерка. Момичето на Стефан и мащехата ѝ Гала изобщо не се разбирали, защото той напуснал първата си жена и дъщеря си Никол, когато тя била едва на няколко месеца. Първите години от детството си прекарала без бащина ласка, защото бизнесменът бил луд по телевизионерката и загърбил изцяло ангажиментите си на родител, плащайки единствено унизително ниската месечна издръжка в размер на 70 лева.

Когато момичето поотраснало, научило от майка си за аферата на баща си и се настроило негативно към любовницата му Гала. Повратният момент, в който доведената дъщеря на тв звездата ѝ дала шанс двете да общуват нормално, дошъл, когато нейната биологична майка създала второ семейство и родила второ дете. Тогава кавгите в любовния триъгълник утихнали, а Никол – щерката на Стефан, и Мари – дъщерята на Гала, вече били първи приятелки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ