Слави с емоционална изповед: Сам съм, без любов, всички ме предадоха! Ето защо отблъсква жените

Слави Трифонов

Максимата, че с пари всичко се купува, явно не важи за шоумен №1 Слави Трифонов.

Ако беше така, той щеше да е щастлив човек. Уви, истината за самотата на Дългия лъсва всяка година около неговия рожден ден. Най-високият тв водещ у нас изпада в жестока депресия покрай личния си празник на 18 октомври. Тази година Слави става на 52, писа „Уикенд“.

Дългия не можел да повярва, че вече е преполовил жизнения си път. Той се плашел от равносметката, която трябвало да си направи, а тя показвала, че заради деспотичния си и чепат характер, той е сам – без любов и с една шепа приятели.

В едно от последните издания на „Шоуто на Слави” Трифонов за пореден път призна, че се чувства самотен и от 4 години няма сериозна връзка. През октомври 2014 г. водещият се раздели с дългогодишната си половинка – бившата танцьорка от балет „Магаданс” Мартина Огнянова. Близки до шоумена разкриват, че той приел изключително тежко новината за любовта й с нейния треньор по бокс Никола Колев, от когото само за две години роди двама сина.

Слави е един от най-желаните ергени у нас, но въпреки това е имал едва няколко по-сериозни връзки. Затова пък всички те са бръкнали дълбоко в душата му. За 35 години любовен живот едва 3 са сериозните връзки на шоумена. Психоложката Магдалена Ангелова, бившата беквокалистка в „Ку-ку бенд” Александра Раева и танцьорката Мартина Огнянова – това са трите жени, към които Дългия е изпитвал някога истинска любов.

Макар че през леглото на Трифонов са минали стотици жени, най-обичана от него оставала една – сестра му Петя. Слави дори й се обясни в любов по време на грандиозния си концерт в зала „Арена Армеец” преди 2 години. Дългия се разчувства по време на песента си „Ти си” и разкри, че тя е писана за жена, а парчето вече събужда лоши спомени в него, но понеже „Ку-ку бенд” го е помолил горещо, ще изпее тази песен.

Пред 17 000 души  Слави обяви, че посвещава песента на кака си Петя, която е най-важната жена в живота му. Тя бе тази, която го утеши след драматичната му раздяла с невярната балерина Мартина.

„Вероятно изглеждам страшно в очите на някой. С това, че повишавам тон, че съм рязък и безапелационен. Че често съм бесен. Причината е проста – същият съм към себе си и го очаквам от другите. Аз имам много страхове и мании. Затова съм сам като куче!”, откровено е признавал Трифонов.

Той крие болезнената си чувствителност зад суров нрав. Безкрайното му мрънкане и повишаване на тон са прокудили не един и двама от екипа на вечерното шоу. Не е тайна, че Дългия обича да унижава хората, както пред камерите, така и зад тях. Причините за тираничното поведение на Слави обаче се таяли дълбоко в детството му.

Не си обичам детството. И не, защото майка ми и баща ми не са дали всичко, което са могли за мен. Те са прекрасни хора, които ме отгледаха с цялата възможна любов и грижа, които едно дете заслужава. Просто не обичах себе си. Сега също не се обичам много, но по друг начин и заради други неща”, изповяда се в мемоарите си шоуменът.

Още първият му сблъсък с любовта белязало отношението му към жените. Трифонов бил предаден от първото момиче, по което хлътнал. По ирония на съдбата по-нататък всяка една от неговите големи любови ще го изоставя.

Стар колега на Трифонов от времето, когато заедно се учели да свирят на виола в Консерваторията разкри друга пазена тайна от миналото на Дългия. Когато дошъл от родния си град в столицата, освен с продажбата на мартеници в подлеза на ЦУМ, Слави се прехранвал няколко месеца като чистач на трамваи. Така той хем изкарвал пари за препитанието си, за да не бъде в тежест на мама Здравка и татко Тодор, хем успявал да спести някой лев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ