Подробности: Липсва мобилният телефон на убитата Виктория! Тя е била прясно разведена, детето й живеело при…

Жена Шумен2

Зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова се е развела наскоро, а дъщеричката й е живеела с баща си и дядо си, предаде ПИК.

В момента родителят полага неистово грижи да съхрани психиката на 7-годишното момиченце, което днес трябва да отиде на училище.

Бащата е един от шефовете на телевизията.

В момента няма ясни данни дали Виктория е имала нов интимен приятел и дали в последните месеци е била сама.

На местопрестъплението не е бил открит мобилният й телефон и това е гореща следа, по която работят криминалистите.

Въпреки наличния ДНК-материал, засега заподозрян все още не е арестуван, което би могло да навежда на мисълта, че извършителят не е от регистрирания криминален контингент.

Почти отпада версията, че Виктория е била убита заради професията й. Журналисти побързаха да си направят автореклама покрай нещастието и активно пробутаха в социалните мрежи версията, че са посегнали на русенската красавица заради нейно предаване, в което са участвали тъй наречените „арестувани“ журналисти от аферата „Джи Пи Груп“.

Във въпросното предаване обаче Виктория просто е анонсирала интервю с „арестуваните“, което е било правено от друт неин колега. Във въпросното интервю няма никакви сензационни разкрития около случая с евентуалното присвояване на евросредства.

Грозно е да се спекулира по този начин с една човешка трагедия, коментират възмутени медийни деятели.

Историята с „Джи Пи Груп“ се завъртя по абсолютно всички медии – кой ще тръгне да убива заради нея точно една русенска журналистка, която допреди година е била професионален фотомодел и никога не се е занимавала с разследвания?!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ