Мира Добрева си връща за тежките удари на съпруга си! Водещата в любовна афера с младок

Мира Добрева

В Къщата на ВИП Брадър Мира Добрева злепостави мъжа си Жоро Торнев, разказвайки за изневерите  му в ефир. Оказа се, че 46-годишната водеща съвсем не е цвете за мирисане. 

Макар им да не е първа младост, Мира върти забранена любов зад гърба на мъжа си. От няколко месеца красавицата от Златоград в хлътнала до уши по 21-годишен младок. Съдбата ги срещнала в предаването, което продуцира съпругът на Мира. Момчето, което може да й е син гостувало в „Денят отблизо“ и от дума на дума след предаването двамата си разменили телефонните номера. Още същата вечер младокът й телефонирал с оферта да се видят на кафе. Мира се опитвала да спазва пълна дискретност, но близки на младежа са го виждали да шофира автомобила й, пише Уикенд.

Взаимните им симпатии бързо прераснали в гореща извънбрачна афера. Когато разбрала за връзката на сина си, майката на младия любовник изпаднала в шок. Въпреки молбите й да се раздели с водещата те продължили да се виждат, а момчето дори спряло да контактува с родителката си.

От години бракът между Мира и Жоро куца сериозно. Бракът на семейството бил сериозно разклатен заради млада красавица. Мира се натъкнала на любовни есемеси в телефона на мъжа си. Мира обмисляла заради унижението, но не успяла да постъпи толкова крайно.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ