Солени амбиции! Елена Йончева прати сина си в баровска забавачка за 1000 лева на месец!

Елена Йончева

Синът на червената депутатка Елена Йончева – Тео, посещава скъпарска детска градина с изучаване на френски език в кв. „Драгалевци“.

Амбицията на Йончева й излиза солено. За да получава Тео престижно образование от малък, журналистката се бръква с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро, пише „Ретро“.

Частното заведение било единствено по рода си, защото се преподавало само на френски.Малкият бил обучаван от дипломирана преподавателка от Франция в група от 8 до 10 деца. В градината за малките се грижели подобаващо, като ги хранели само с избрани биохрани.

Въпреки голямата заетост на Йончева в парламента, на нейните плещи били грижите и за невръстния й син. Съпругът й Пламен, който е архитект, рядко можел да я отмени в родителските задължения, тъй като бил затрупан от работа. Затова Йончева се скъсвала от задачи, сред които и да прибира Тео от детската градина. Преди дни обаче двамата демонстрираха семейна идилия, като отидоха заедно да вземат сина си с мощния джип на депутатката.

cof

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ