Извънредно! Младен Маринов с нови разкрития за ареста на Баневи!

Image_6932250_126
За годините, в които съм работил в МВР, съм показал, че може да ми се има доверие. Имаше кризисен период в министерството, получи се кадрови шок, тъй като колеги искаха да запазят пенсиите. Условията и заплатите в МВР се повишават. Това заяви пред БНТ министър Младен Маринов.

Полицията и Институтът по криминалистика показаха, че работят добре по случая с убитата Виктория Маринова. Благодарим и на Германия за бързата реакция по екстрадирането на Северин. В момента продължава издирването на семейство Арабаджиеви и от Интерпол, а от колегите във Франция зависи кога ще бъдат върнати Баневи в България“, обясни министърът по повод последните акции срещу олигарсите.

„Опитваме се да намалим изтичането на информация в службите. Виждате, че започваме да правим все повече арести. Ще прилагаме закона с цялата му сила, дори когато се касае за нарушаване на тишината. Прокуратурата незабавно действа по случаите, в които има нападнати полицаи. Обвиняемите дори признават вината си и искат по-бърза присъда. Трябва да обединим усилията си с институциите, за да спрем беззаконието в градове и села с преобладаващо население от малцинствата“, каза още Маринов. По думите му, проблемът с мигрантите е в цяла Европа, но допълни, че има тенденция на намаляването на бежанците у нас.

„Като ръководител на МВР, не мога да кажа, че съм доволен от бюджета, но тези 10%, които са повече в бюджета, са добре за полицията. Подкрепям колегите, които са обвинени от Турция. Ще съберем средства за тяхната защита“, коментира Маринов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ