Бомба! Очаква ни сватба в следващия сезон на „Биг Брадър“ ! Ето кой гласят да каже „Да“

вип брадър

Нов годеж в Къщата на „Биг Брадър“ се обсъжда като един от възможните пикантни сюжети, около който да се завърти интригата в сезона „Ол Старс“ с надеждата риалити форматът да възстанови позагубените си рейтингови позиции. Продуцентите гласят за младоженци плеймейтката Златка Райкова и бившия футболен национал Благой Георгиев, говори се из телевизионните среди.

„Ол Старс“ ще стартира на 5 ноември, със седмица по-рано от предварително планираната дата. Това се налага, тъй като финалът на ВИП сезона бе изтеглен заради ниския зрителски интерес към събитията в Къщата край Нови хан.
Джизъса и Русата Златка ще са най-скъпоплатените съквартиранти. Футболистът плейбой и плеймейтката са приели да заживеят край Нови хан срещу колосалната сума от 400 хил. лева, коментират запознати.

Само 50 от тях щели да отидат в банковата сметка на модната дизайнерка, а останалите ще прибере възлюбеният ѝ. Според запознати продуцентите планирали да сгодят двойката в Къщата, както миналата есен направиха с Даниел Петканов и Александра Богданска.
За разлика от ВИП сезона, който премина без чалга присъствие, на 5 ноември прага на имението ще прекрачи Емануела, предаде „Ретро“.

Станимир Гъмов също стяга куфарите. Кукловодът хич не се двоумил на офертата, тъй като с хонорара ще закърпи дупките в бюджета си. Три се очертават устатите дами този сезон – Жени Калканджиева, скандално жълтата водеща Албена Вулева и дизайнерката Миглена Каканашева. Плеймейтката Джулиана Гани, която тази години се разведе и си хвана нов мъж, пък ще разказва в ефир семейните си тайни. Под въпрос са още Лудия репортер Петканов и чалга дивата Мария.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ