Вежди Рашидов: Защо да няма митинг на ГЕРБ

Вежди Рашидов

„Държавата трябва да си върне държавата със силата на закона. Макиавели е казал, че властта се запазва с това оръжие, с което се опитват да я свалят“, това каза Вежди Рашидов по повод идеята ГЕРБ да свика национален митинг в защита на конституционния ред, подкрепена от неговите колеги Тома Биков и Георги Марков. Той уточни, че не е привърженик на плакатния тип война, но „щом монетата има една страна, трябва да има и друга“.

„Всички сме виновни, че допуснахме да се създаде професия „протестър“. Кръгът около Прокопиев пък създаде група за натиск. Деморализирахме през изминалите 29 г. цяло едно поколение и сега берем плодовете.

Няма улица, паланка, покрив, от който да не се вика „Оставка“. Ако се преминат всички граници, защо да няма и митинг на ГЕРБ. Правителството обаче трябва да си върне закона. Защото той е единственият бич и единствената ръка, която гали. Зависи какво искаме от нея“, поясни Вежди Рашидов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ