Младен Маринов: Служителите в МВР могат да получат бонуси, ако останат средства

Младен Маринов

Вътрешният министър Младен Маринов заяви пред медиите, след участие в правна комисия, че при приключване на абсолютни всички плащания за персонал в бюджета, това което остане ще бъде разпределено равномерно между всички служители в МВР. Той обаче допълни, че не може да се ангажира със сума, тъй като още не е приключил периода за изплащане на възнагражденията за декември месец, предаде БТА.

Министърът коментира гласуваното от МС днес предложение директорът на Столичната полиция Ивайло Иванов да бъде назначен за главен секретар на МВР, като каза, че това се случва чак сега, защото е трябвало да се стигне до кандидатура, която да е съгласувана със съответните институции според процедурите. Като отбеляза, че тя е съгласувана с държавния глава, Маринов не обясни кой ще оглави столичната полиция ако Иванов бъде назначен за главен секретар.

Той каза още, че след несъстоялата се миналата седмица среща между МВР, прокуратура и Министерство на правосъдието за условията в арестите и затворите, няма информация за организирана нова такава по въпроса.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ