Румен Овчаров разпердушини Корнелия Нинова и отсече: Да си ходи от БСП

Румен Овчаров

Унищожителна критика към Корнелия Нинова отправи в ефира на Би Ти Ви бившият енергиен министърРумен Овчаров. Той е един отосновните й опоненти.

„Нашите ръковдители трябва даразберат, че не са избрани от бога и не са вечни Те имат мисия“, изригна Овчаров. Мисията била да спечелят изборите. Президентския вот спечелили, значи си изпълнили мисията и трябвалодадойдедруг на тяхно място.

„Политиката е стратегия, тя е маратон. Корнелия не успя да създаде екип, а не да се лашка от ляво на дясно“, каза Овчаров.

Времето на Корнелия не изтичало. БСП , според Овчаров се връщала във властта. Но нямало да влезе силна, а имаа всички индикации да се провали,както и друг път се е случвало.

Румен Очваров засегна и проблемите с енергетиката. „Русия също е много зависима и по-зависима от България. Вместо от това да тръгнем, ние започнахме да хвърляме камъни срещу нея. Единствената ни пряка зависимост от Русия е чрез природния газ“, уточни Румен Овчаров. Според него енергетиката била внеспасяем колапс.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ