Депутатка от ГЕРБ избухна в интернет: АПИ, кой почиства тази магистрала?

768x432

Кошмарът по пътищата на страната продължава с пълна сила. Заради обилния снеговалеж машините не смогват да изчистят главните пътни артерии. Затварят се пътища, за да могат техниката да си свърши работата, но снегът не спира да вали и да затруднява работата. Заради забавяне в почистването на АМ „Струма” в Кюстендилско снегопочистващата фирма вече отнесе санкция от АПИ.

Снегопочистваща машина се е преобърнала в района на местността Черна нива в Кюстендилскo.

Движението по пътя Кюстендил-Дупница е затворено. Автобус закъса в Конявската планина в Кюстендилска област заради обилния снеговалеж. Рейсът е аварирал на пътя, но пътниците са изведени и транспортирани.

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова изригна с гневен пост заради непочистената магистрала „Струма“. По думите й, пътуването й от Благоевград до София е продължило 3 часа.

„Три часа от Благоевград до София. АПИ, кой почиства тази магистрала? Имена? Писна ми Борисов и ГЕРБ да са виновни!“, гневи се Атанасова.

В прохода „Петрохан” се е образувала огромна колона от близо 8 км. и в двете посоки, сигнализира читател на БЛИЦ, оказал се в снежния капан.

Напълно е блокиран трафикът по международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. Причината за това са два аварирали ТИР-а в района на село Ребърково. Камионите са препречили пътя и минаването е невъзможно. От двете страни вече са се образували километрични опашки, като тази от

София е при село Люти дол, докато от другата страна краят й е при Враца, съобщава BulNews. Два камиона са се ударили челно между селата Сумер и Краводер. От сблъсъка цистерната и снегорина са изхвърчали в противоположни посоки. Фирменият камион обаче се е завъртял в насрещното и така е преградил пътя в посока Враца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ