Г-н Борисов, озаптете турчина Вежди! Искаше да е… майката на Пеевски, а стана като него

вежди рашидов, тошо тошев

Странни неща стават в тая България. Доган си взе съвременни еничари в ДПС и те го бранят като онези от едно време – за Пеевски, за Ментата, за Бисеров, Меди е повече от падишах.

Бойко Борисов реши да направи същото, взе си турчин. Но този турчин вече минава всякакви граници!

Вежди Ршидов се държа пред камерата на Сашо Диков така, както и най-самозабравилият се диктатор не може. Етническият турчин плашеше, че ЩЕ НАПРАВИ ЗАКОН, С КОЙТО ДА БИЕ ПО ЖУРНАЛИСТИТЕ!

За такива думи депутат от управляващо мнозинство трябва на момента да си хвърли оставката! Всъщност няма знчеие от коя партия са, Рашидовците са зло за днешния ред в Държавата!

Не може лице на парламента да е този, който се целуваше мазно с Илия Павлов в кебапчийницата на олигарха, докато получаваше наградата за Главен Мултак на Републиката. И се смееше на гладно преглъщащите отвън старчовци, чийто пенсии бяха сринати до 4 долара!

Рашидов би полицай като общински съветник. Като министър стои зад уволнението на журналист от МНТ, защото се усъмни в ремонта на неговия Квадрат. Като преди това заплаши колегата да внимава, защото е на ясла на държавата…

А както разбираме от атаката на Рашидов срещу Диков, днес държавата това са той и ГЕРБ.

Преди години в парламента Вежди Рашидов каза за Делян Пеевски и медиите му: Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, “да му е… майката. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост… Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват“.

Днес самият Рашидов се държи като Пеевски! Трябва ли сега пък ние да му …майката!?

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ