Ужасът е пълен: Простреляният в Петричко ловец се сгодил преди 3 месеца

Заснемане

Живко Шоргов от село Катунци е ловецът, който простреля 40-годишния Кръстьо Неделчев в гората над санданското село Златолист.

Инцидентът стана вчера около 15.37 часа. На мястото на инцидента веднага пристигнали полиция и линейка на Спешна помощ – Сандански. Простреляният повече от час е бил в съзнание, но тъй като участъкът, в който той се намирал, бил трудно проходим, се наложило да транспортират мъжа пеша на носилка до линейката, която чакала на пътя. Транспортиран е до санданската болница в тежко състояние с опасност за живота. По пътя бил неадекватен и буйствал в линейката, съобщава „Струма.бг“.

Незабавно са свикани лекарски екипи за овладяване на състоянието му. След скенер на главата и гръден кош е установено, че мъжът е с мозъчен кръвоизлив, оток на мозъка и е в критично състояние. Установено е, че мъжът е прострелян с 8,7- милиметрови сачми, в главата имал рана с размера на монета от 50 стотинки. Сачмите не са успели да пробият гръдната кост и да навлязат в тялото. След консултации с медици от „Пирогов” снощи Неделчев беше интубиран и транспортиран до столичната клиника.

Мъжът, който го е прострелял, Живко Шоргов също е горски служител. Той е закаран в полицията в Сандански за снемане на обяснения за случая, тъй като другите ловджии от дружинката на село Катунци, не били преки свидетели на случилото се.

Кръстьо Неделчев е от Сандански, но работи като горски в село Петрово. Преди около 3 месеца се сгодил. Годеницата и брат му били уведомени за инцидента и веднага пристигнали в болницата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ