Бременната в 6-ия месец Поли Генова: Осъзнавам, че животът в мен е толкова крехък и безценен

Image_7216304_126

Близо месец и половина след като се появиха слуховете, че Поли Генова е в очакване на първото си дете, тя сама потвърди хубавата новина. Реши да го направи пред голяма публика – на концерта за благотворителната кампания “Българската Коледа” навръх Рождество Христово. Тогава излезе на голямата сцена на Народния театър цялата сияеща. Изпълни най-новата си песен “Героите”, а в края ѝ прегърна нежно корема си и показа, че е в напреднала бременност.

Намирайки се точно

в най-критичния и

опасен момент

на 26-ата

гестационна седмица

на бременността, осъзнавам, че животът в мен е толкова крехък и безценен… И искам да направя всичко, за да го опазя, точно както героите-родители на преждевременно родените бебета”, каза малко след това Поли в инстаграм.

Тя е в средата на шестия месец и се очаква детето ѝ да се появи на бял свят напролет. Това е единственото, което е потвърдила досега младата певица. Макар че от години е в центъра на медийното внимание, тя предпочита да пази интимния си свят само за себе си и близките си.

Само веднъж си позволи да покаже, че е щастливо влюбена – на 13 ноември поздрави своя любим за рождения му ден в личния си профил в инстаграм. Там публикува много кратко видео с кадър от почивката им в Бали, а че много го обича, му написа на няколко езика – на английски, холандски и филипински. Това, както и че в последната година Поли непрекъснато пътува до Холандия, подсказа на всички, че мъжът до нея е чужденец.

Факт е, че в последната година и половина Поли преживя пълна промяна. От бунтарския ѝ имидж днес няма и следа – късата прическа замени с хубава дълга коса, а тениските – с цветни рокли до земята. Започна да се занимава с различни спортове като йога и бокс, като не спря да работи по музикалната си кариера – напролет ще пусне и втория си албум. Покрай очакването на първото си дете остави настрана друг ангажимент – няма да е ментор в шестия сезон на “Гласът на България”.

Тя участваше в риалитито през 2017 г. и 2018 г. Сега на нейно място влиза друга млада певица – Михаела Филева, която стана известна след участието си в първия сезон на “Х Фактор”. В него Поли беше сред менторите – тя съветваше дуетите и групите в предаването.

Самата Генова пее от съвсем малка. На 4 г. започва да учи английски език в специализирана школа, където среща възрастна жена, която дава уроци и по пеене. “На последния концерт за завършването на школата тя говори с родителите ми и им каза, че имам потенциал да се занимавам с музика.” Вече минала първи клас, тя

става първият член

на детската вокална

група “Бон-Бон”,

а после и водещ на едноименното предаване по БНТ. Партнира си с големи имена от българската поп сцена като Георги Христов, Йорданка Христова и Нели Рангелова. Като част от “Бон-Бон” дори се явяват на “Златният Орфей” с Рангелова и печелят специалната награда на БНТ.

Поли завършва Музикалното училище в София със специалност кларинет, а след това става студентка по режисура в Нов български университет. Но музиката си остава това, в което се чувства в свои води. През 2007 г. е поканена в бенда на Дани Милев като вокалистка във “Вечерното шоу на Азис”, а по-късно със същия състав е във вечерното предаване по Нова тв “На инат”.

Името на шоуто няколко години по-късно става заглавието на песента, с която тя печели правото да представя страната ни на Евровизия през 2011 г. Поли пее във втория полуфинал в Дюселдорф, но така и не стига до финала.

Това не я отказва да следва мечтите си. През 2016 г.

благодарение на

нейно изпълнение

България достига до

най-голямото си

постижение

в историята на Евровизия дотогава. На финала Поли Генова с песента If Love Was A Crime се класира на 4-о място. Победител на Евровизия 2016-а става украинката Джамала с парчето “1944”, посветено на депортацията на татарите от Крим по времето на Сталин. Гласовете за Джамала доказват още веднъж, че Евровизия е много повече геополитически конкурс, отколкото сцена, на която трябва да победи най-хубавата песен.

If Love Was A Crime на Поли Генова се превръща в хит – пее се по големи международни сцени, а самата Поли гостува на редица форуми, свързани с престижния конкурс. Тази година например първо беше поканена от холандския фен клуб на Евровизия да пее в Амстердам, а след това замина за английския град Лийдс, където участва в годишната конференция за почитатели на Евровизия Eurobash.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ