Коледно чудо споходи Камелия Тодорова на сцената

Камелия Тодорова

Истинско коледно чудо споходи Камелия Тодорова. В навечерието на Рождество Христово джаз примата имаше планиран отдавна концерт в зала България, където трябваше да пее заедно с Рут Колева и Милица Гладнишка. Няколко дни преди това обаче, голямата певица се разболяла сериозно и изгубила тотално гласа си. Не можела дори да говори. Въпреки това се решила да отиде на концерта.

Щом се качила на сцената с идея да се извини на хората, че няма да може да ги зарадва с музиката си заради влошено здравословно състояние обаче, гласът й изведнъж се появил. Камелия Тодорова запяла с пълно гърло за изумление на целия си екип, както със сигурност и на своя ментор по сценично присъствие Райна Кабаиванска.

„То си беше като чудо! Не мога още да обясня как се случи, но гласът просто се върна изведнъж“, споделя джаз примата.

Иначе зрителите в столичната зала България се насладиха на изтънчено изживяване с три джаз дами – Камелия Тодорова, Рут Колева и Милица Гладнишка. „Пълен професионализъм показа Камелия, ето това е да си дисциплиниран към работата си“, не закъсняха и коментарите от първите редове на препълнената зала България. Певицата изпя главно едни от големите хитове на Арета Франклин, както и няколко джаз стандарта. Трите певици изпълниха и два биса, съпроводени вещо от музикантите от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев-Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Георги Стойков.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ