Жената до Боян Петров направи разкрития около смъртта му и отсече: Жива гавра!

Боян Петров, Радослава Ненова

Неотдавна жената на мистериозно изчезналия алпинист Боян Петров – Радослава Ненова, шокира всички с последния си фейсбук статус.

Припомняме ви, че Боян Петров участва в експедиция в Хималаите, но след 3 май изчезна мистериозно, а тялото му така и не бе открито.

Преди това Радослава пък проплака, че „върви по острието на живота… допуснах много, много грешки“.

Малко след това тя направи неочаквана изповед.

Преди дни тя пък се разголи в снега и сподели странни неща.

„Искам да споделя една снимка с вас, която ми показа приятел може би преди месец и да дам малко повод за размисъл. Мъжа в синята пухенка не го познавам. Надявам се да се е объркал нещо. Другите двама са Наско Скатов и Иван Кристов-псевдо-човекът-паяк“, с тези думи Радослава започна коментара си.

Ето какво още написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„За Наско нямам какво да кажа към момента, въпреки че хората много ме подръчкват да напиша нещо, но към момента аз лично такава потребност нямам.

Обаче този вуйчо Ваньо ще остане в историята като малоумника който обиколи телевизиите да се прави на дарител, спасител и да генерира хейт по мой адрес и разбира се да се гаври с трудната ситуация на Боян. Жива гавра!!! Само защото се е кръстил спасител, не значи че в живота си е спасил някой или това дето прави пандюл на чужд хеликоптер го прави разбирач от хеликоптери.

За мен всеки който уважава това „нещо“ което се е кръстило гръмко с чужд прякор не уважава нито мен нито Боян. Разбрах че цяло лято обикаля да се изказва по темата, което ме отврати. Човечецът гръмко раздухва тъпотии по време на спасителната акция „говорил съм с момчетата“ …с кои момчета е говорил така и не става ясно. Макар да се опитва да внуши, че е в контакт със спасители застрахователи и политици тарикатлъка минава само при купчина недолюбени лели.

И как иначе, това да не е женския пазар всеки ланко да „влиза“ в контакт с „момчетата“ . Това са сериозни неща а Боян не случайно е поверил живота си в мои ръце. И това далеч не ми е първата акция в живота. Гърмян заек съм ама си трая 😉 та….коментира външно все едно всеки ден си пият ракията….ако не беше тъжна тази тъпотия щеше да е доста смешна.

Борави с имена като Мингма шерпа (с който между другото се познавам от доста години и се чухме по празниците че ми е пуснал подарък) споменава външната ни министърка (ама и там работата е като със звездите -ти ги виждаш те тебе не)

Абе много простотия….не ми се говори за пари, но добре че застрахователите бяха супер коректни и бързи а всички онези не споменати публично приятели достатъчно всеотдайни за да помогнат за останалото Ще се радвам да прочета мненията ви по тази деликатна тема!“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ