Пълен обрат! Проговори екс полицая, обвинен, че е изнасилил 2 пъти за 1 нощ жена в Благоевградско

1546670343-clipboard01

Бившият граничен полицай от Благоевград Ат. Коцев, който бе обвинен от жената, с която живее на съпружески начала в брутално изнасилване, днес се изповяда. Припомняме, че Коцев, бе обвинен от Надежда М. в изнасилване в апартамента и в кв. „Еленово“ завчера през нощта. Жената бе пуснала официална жалба и поиска намесата на органите на реда срещу Коцев. Ексченгето даде своята позиция по случая, ето какво разказа той, цитиран от Struma.com.

Здрасти, Наско, кога те пуснаха от полицията?!

Не съм бил задържан, бях извикан на разпит по жалбата на Надежда М., която ме обвинява в изнасилване.

Коя е Надежда?!

Жената, с която живея на семейни начала вече 5 години

Скарани ли сте, за да депозира подобна жалба?!

Фиктивно, за пред бившия и мъж и, тъй като не и дава децата, та затова трябва да има примерно поведение

Какво се случи в нощта на изнасилването?!

Не използвай тази дума. Няма изнасилване. Имаше 2 пъти с.. кс, доброволен, любовен, страстен

Защо тогава тя е пуснала жалбата?!

Кажи ми ти, де?! Тя и друг път го е правила и по отношения на бившия си мъж, обвинявала го в психически, физически, сексуален тормоз системно, затова са се развели. Направи сметка що за жена е след като при развода съдът е присъдил детето на бащата. Сама си отговори каква майка е това. Аз 5 години живея с нея и не успях да я разбера, що за лисица е и лъжливо овчарче. Погледни какви ядове ми натресе сега.

В какво точно те обвинява?!

Че съм отишъл в апартамента и пребил съм я и съм я изнасилил. А по нея няма никакви следи от насилие. Просто ме направи за смях тази жена

И какво оттук нататък?!

Сега отивам в полицията ще пусна контра жалба за набеждаване, не може да ми лепва такова петно, безнаказано

Ти обичаше ли я?!

E как не, щом съм бил 5 години с нея! Но за съжаление жените станаха много лоши, от едното нищо ще те изкарат престъпник! Прави си кефа, после си я изнасилил, абе ужас Фатална любов, а?! Опасна бих казал, с тези обвинения Надежда иска да ме набута за 3 г. в затвора, направо съм потресен, пълен ужас. Но няма да оставя нещата така, защото да обвиняваш невинен човек, с който си си правил удоволствие в нападения и изнасилване е престъпление. Направила го е пак да се докара пред някой мъж, най вероятно пред бившия, за да си вземе детето. Тя 3 месеца не го е виждала, даже по празниците не и го даде и сега се изкарва жертва, белким Асенчо, бившия и се смили. Да се оправят, но защо за моя сметка. Ще я гоня до дупка с дела, заради това набеждаване..


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ