Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът не си намери място от гняв

слави трифонов 3

Около 250 души са се явили на кастинг за мястото на Тодор Башиянов в „Шоуто на Слави“, а от няколко вечери забавното шоу излъчва най-колоритните кандидати за мястото на прокудения от Дългия актьор. Уви, негов достоен заместник засега не се появил. Сред кандидатите да делят една сцена с Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахов, нe се появи нито един известен актьор, пише „Уикенд“.

Мераклиите за звездна слава, предимно безработни артисти, които си изкарват прехраната като сервитьори и шофьори на таксита, отегчаваха и изнервяха журито. Единствено пеещите и рецитиращи дечурлига, които участваха, успяваха да умилят и развеселят Слави, Евгени Димитров-Маестрото, Иво Сиромахов и сценариста Филип Станев. Дългия окуражаваше всички хлапета и подканваше екипа си да ги изпращат с аплодисменти, но доста грубо прогонваше най-бездарните участници. Журито рядко се впечатляваше от някой по-артистичен кандидат и го приканваше да имитира популярна личност по свой избор.

Пловдивчанинът Йордан, който завършил НАТФИЗ, но работел като сервитьор, успя да разгневи Слави с калпавата имитация на шоумена. „Чакай, бе! Аз изобщо не говоря с такъв глас“, ядоса му се шоуменът. Стреснат, актьорът се опита да обясни, че имитира това, което е видял на малкия екран. „К`во си видял, бе? Да не мислиш, че ми е приятно? Аз не говоря така като идиот!“, скастри го Дългия и незабавно го отпрати.

Обещание за евентуален ангажимент в някоя актьорска вечер получи единствено 26-годишната Вирджиния Събева, нашумяла като певица в миналогодишния „Х Фактор“. Гласовитата блондинка, която прекъснала следването си в театралната академия, за да работи като певица в Норвегия, успя да впечатли и разсмее журито с образа си на мургава хигиенистка. „Много си талантлива, ще измислим нещо да направим заедно“, обеща й Трифонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ