Изродщина: 13-годишната Руми родила второто си дете след страстна любов с гробар

1547619457-1547535513-fb714e31f15add33e6d149515a817c98

Гробар от Лом ще търка наровете половин година за секс с малолетна. Той направил второ дете на Румяна от Лом, която стана известна в началото на 2016 г. с името на първото си дете Сарасвати. Невръстната майка живее в ромската махала на крайдунавския град, заедно с първото си отроче още 7 братя и сестри.

В началото на 2017 г. у тях се нанесъл колега на баща й от погребална агенция „Феникс“ с инициали Р.А. По-възрастният мъж бързо завъртял главата на девойката и двамата започнали интимни отношения. Момичето забременяло и на 1 ноември, още ненавършила 14-години, родила второто си дете, пише „Телеграф“. По това време бащата бил в Чехия и разбрал, че има син от Румяна чак когато се прибрал от чужбина. Срещу него било заведено дело, а магистрати от Лом му дадоха ефективна присъда от 6 месеца.

Невръстната майка кръстила второто дете на дядо му – Валентин. Раждането протекло нормално. Бебето се появило на бял свят с тегло 2,8 кг и дължина 49 см.

От разказа на малката майка става ясно, че вторият път е заченала по любов. Твърди, че първият път била изнасилена от момчета, които я причакали, когато се прибирала от училище. След раждането майка й Силвия казала, че не иска да гледа това дете, но Румяна много плачела и го искала. Така бабата и дядото станали приемно семейство на Сарасвати. За него се грижела баба му. Тя го къпела и обличала, защото малката майка се страхувала да не удави бебето си.

Румяна продължила да ходи на училище и твърди, че любимият и предмет е математиката. Иска детето й да стане герой от филм.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ