Страшен скандал с водещ на „Би Ти Ви“: Евгени Минчев издаде колко е мъжкото му достойнство

1547713046-evgeni-minchev

Евгени Минчев бе част от лайфстайл наградите, които събраха на едно място популярни личности от музикалния, артистичния и телевизионния свят. С пиперливия си език успя да предизвика огромен скандал и да изпоти водещ на бТВ, видя репортер на „ШОУ“.

Лордът и водещият на събитието Виктор Самсонов си размениха хапливи реплики, с което внесоха смут в столичния клуб и породиха въпросителни сред гостите.

Виктор, който е музикант, модел и ментор в предаването „Новото лице“ по бТВ, извика Евгени Минчев на сцената да си получи статуетката за цялостен принос в развитието на лайфстайла в България. Преди да обяви името му заяви, че носителят на тази титла е дебеличък.

Това вбеси Евгени Минчев, който му се надупи на сцената, а след това с жест показа колко е голямо мъжкото достойнство на самозабравилия се водещ. ВИП звездите веднага започнаха да шушукат, че между двамата мъже е напълно възможно да има старо приятелство, което не е завършило с щастлив край.

Виктор се смути и знаейки острия език на Минчев реши да не продължи словесната война.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ