Скандално: Пребиха млад мъж и приятелката му на светофар във Варна (Снимки)

1

Млад варненец и приятелката му са били нападнати и жестоко пребити от група момчета, докато чакат на светофар във Варна. Инцидентът се е случил на 16 януари около 14:30 ч. на бул. “Васил Левски”, в близост до заведението „Риана”, сигнализираха потърпевшите във Фейсбук, пише сайтът Нова Варна.

От полицията в морската столица потвърдили пред електронното издание, че има подаден сигнал за случая с младежите и че в момента се води разследване за установяване на извършителите. Пострадалият Ивелин Илиев коментира пред медията, че всичко е започнало на бензиностанция, когато са се засекли с група от четирима агресивни младежи.

Докато той е плащал, един от тях започва да показва неприлични жестове на двете момичета, които са се намирали в колата, а една от тях отвръща. Двете коли потеглят, но се засичат в задръстването на булевард “Васил Левски”. Тогава четиримата побойници са счупили стъклото на колата му и са го повалили на земята.

Приятелката на Ивелин – Катрин Йорданова, е зверски пребита, счупени са ѝ три зъба, а в момента младата жена се храни със сламка, обяснява пред “Нова Варна” Ивелин.

Ето какво написа той във Facebook веднага след бруталния инцидент: „Моля помогнете !!! До всички неволни свидетели на нападението над мен и приятелката ми : Вчера в 14.30 ч. на червен светофар на бул. В. Левски/Варна ,в близост до заведението “Риана” бяхме застигнати от тъмно сиво BMW 5-ца Е60 с рег. номер В 7715 .От него излязоха няколко момчета, около 20-30 годишни, едното счупи с метален бокс шофьорското стъкло,след което ми нанесе удар в лицет о(рукна кръв и вече нищо не виждах) ,измъкнаха ме от колата и започнаха да ме удрят и ритат .Едното от момчетата се обръща и нанася удар в лицето с метален бокс в лицето на приятелката ми и ѝ счупва 3 зъба. Тя изпадна в безсъзнание и тогава биячите явно удовлетворили нагона си за кръв изчезнаха бързо в насрещното движение. От вчера са пуснати за общодържавно издирване . Имаме информация, че колата им е засичана в кв. “Трошево”/Варна. Моля, ако някой има информация за местоположението на колата, или видео (снимки) от побоя да ми пише. Разбрахме от разследващите полицаи, че е подаден сигнал и изпратени снимки от наш съвестен съгражданин ,за което сърдечно благодарим ! Нека спрем агресията на пътя ! Моля споделяйте, защото това може да се случи на всеки мирен гражданин и така злосторниците ще разберат,че подобни зверства няма да останат НЕНАКАЗАНИ !!!“

Снимки: Facebook/Ивелин Илиев


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ