„Мис България” 2009 роди естествено първородния си син

1547799545_toni_1

Антония Петрова-Батинкова стана майка навръх имения си ден, с което за пореден път доказа, че мечтите не само се сбъдват, но се сбъдват и с пределна точност. Стана точно така, както бе пожелано и от нея, и от съпруга й Ивайло Батинков!

В края на миналата година в искрена изповед пред „ШОУ” Антония сподели, че не знае дали ще ражда естествено или секцио, но си пожела големия момент да съвпадне с имения й ден.

17 е и една от най-важните дати в живота на двойката – Ивайло и Антония се запознават на 17 март, а се врекоха във вечна вярност на 17 юни 2018 г.

„17 е нашето число и много бих се радвала, ако терминът съвпадне с имения ми ден през януари. Лекарите казаха, че начина на раждане ще се реши към края на бременността – тогава ще разбера какви са вариантите и ще взема решението”, каза тогава Тони. И желанието й се сбъдна.

Освен това не й се наложи да избира дали да ражда секцио, каквито са били и първоначалните съвети на докторите, защото бебето е вървяло доста голямо, но в крайна сметка само избира да излезе по съвсем естествен начин от утробата на майка си.

„За мен е важно бебето да е добре. А и Ивайло държеше да бъде до мен в този момент, така че това ми е достатъчно. Все пак, освен всичко друго, той е лекар, прави по няколко операции всяка седмица”, сподели с вълнение Антония, която все повече се убеждава с каква лекота и бързина думите могат да се превръщат в дела.

Носителката на титлата „Мис България” за 2009 година вече е горда майка на прекрасно момченце, а щастливата новина сподели първо майка й Ана в емоционален фейсбук пост: „И дойде Благата вест! Нашето дете, си има дете! Станахме баба и дядо, на момченце!!!”, написа тя. Постът й очаквано събра стотици харесвания и коментари с благопожелания.

Припомняме, че когато бе на финалната права, в 9-ия месец от бременността си, Антония и Ивайло направиха последна почивка преди голямото събитие, като се отдадоха на щастието си в Дубай. Смело тяхно решение в такъв момент, което обаче, определено им донесе късмет.

„9-ти месец – последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност – лека и безпроблемна, (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващият път ще бъдем трима! – Дубай”, си пожела тогава Антония. И това вече е абсолютен факт.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ