Софи Маринова към Светльо Иванов: Не е срамно да си циганин!

Заснемане

За разлика от телевизионния водещ Светослав Иванов-Индиеца, който се засегна от думите на Иван Гарелов, че е от ромски произход, една от най-известните и успели представителки на тази общност у нас, Софи Маринова, няма никакъв проблем с цвета на кожата си и недоумява от какво се обижда.

Заформилата се полемика около скандала с лицето на „120 минути“ не е достигнала до ушите на ромската перла, тъй като е в предсватбена треска. Затова не може да коментира дали Иванов е от нейния етнос или не.

„Нямам време да чета медии, защото, както знаете, ми предстои сватба и съм на вълна рокли, гости, украси… Затова не съм запозната какво се говори за Светльо Иванов.

Но аз лично никога не съм се срамувала, че съм циганка, дори мен цяла България точно заради това ме обича.

Няма значение какъв си, ром ли си, българин ли си, важното е да си възпитан и да си добър човек“, коментира пред Софи Маринова.

Иванов изригна омерзен срещу „Шоуто на Слави“, където бе споменато, че е от ромския етнос сякаш това е най-голямата обида.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ