Волен Сидеров преобърна държавата с кърваво прессъобщение

волен сидеров 2

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отрече да има амбиции да води листата за евровота, ако трите партии от „Обединени патриоти“ решат да се яват заедно. Това става ясно от прессъобщение до медиите след публикации в медиите, че Сидеров иска да е начело на листата.

По думите му това са откровени лъжи и до момента разговори за предстоящите евроизбори не са водени в коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ и съответно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян.

Според него това е предизвикано от истеричния страх на някои евродепутати, че може вече да не са такива и да се лишат от стотици хиляди евро, събрани от заплати в банка.

Сидеров се зарича, че ще постави темата за възнагражденията на всички евродепутати от всички партии. Кой колко е получил и заделил в

лични сметки? Сидеров ще предложи законодателни промени за повече контрол и отчетност на евродепутатите. Той ще настоява всички кандидати за евродепутати да декларират отказ от огромните суми, които получават незаслужено. „Те трябва да бъдат дарявани за животоспасяващи цели“, категоричен е Сидеров.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ