Трус: Мина ли Волен Сидеров в опозиция? Какво се случва между „Атака“ и ГЕРБ

волен сидеров

Само преди минути Волен Сидеров даде странно интервю за радио Хоризонт. От него стана ясно, че лидерът на „Атака“ в продължение на две години не е имал нищо общо с властта, въпреки че един от най-важните министри този на икономиката е именно от неговата квота, като не включваме в това число останалите кадри назначени след подписването на коалиционното споразумение.

Сидеров стигна и по-далеч, като сравни Националната работна среща на ГЕРБ в НДК от събота като сбирка на БКП. Водещата няколко пъти се опита да зададе въпросите, затова какво се случва в коалицията, има ли напрежение, което е очевидно и за децата вече, но Сидеров реши да не отговаря, защото според него той дължал отговори единствено на неговите избиратели и дори се разсърди, че не е достатъчно обгрижват и отразяван от Българското национално радио и БНТ, които били на държавна издръжка. Водещата отлично съзря заяждане, каквото поведение напоследък Сидеров има и с други журналисти и медии при своите изяви или критики, като са обвинявани в това, че са проправителствени, въпреки, че самият той е част от това правителство.

Лидерът на „Атака“ не отговори и защо не участва в коалиционните съвети, като според него нямало смисъл, защото и без него нещата се решавали. Обвини Цветан Цветанов, че отдавна не се съвещавал с него за кворума, а бил в коалиция с ДПС.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ