Цигани пребиха пенсионер заради тото фиш

30092dac18ac404bee50a670025a2c25

Нападнат, пребит и ограбен за 100 лева! Случаят е от Казанлък, а жертвата е 77-годишен пенсионер. Възрастният човек се връщал от магазина, когато срещу него се нахвърлили двама мъже. И двамата са излезли от затвора преди седмица.

Нападателите започнали да го бият и му взели 100-те лева, които имал, както и покупките, които е направил и дори тото фиш. Пенсионерът е със счупен нос. А полицаите са успели да заловят нападателите.

„На 20-тина метра пред мен вървяха двама, не им обърнах внимание. После ми викнаха и поискаха огънче. Обясних им, че съм непушач и нямам огънче. Приближиха се. Поискаха да им дам 1 лев, казах, че нямам излишни пари и тогава ме нападнаха и почнаха да ме бият”, разказа пред репортер на Нова телевизия възрастният Димитър.

„Нямахме пари. Не сме го пребили, само го блъснахме и взехме каквото ни трябва. Разделихме по 50 лева”, разказа един от нападателите пред камерата на Нова телевизия.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ