Депутат изригна: Никакви общински жилища в Пловдив за циганите от Войводиново

Цигани-Роми

„Днес пуснах писмо до областния управител на Пловдив – област, с което го призовавам да не се поддава на натиск от страна на „правозащитници“, които настояват да бъдат настанени избягалите от Войводиново цигани в общински жилища в Пловдив. Считам за недопустимо тези хора да бъдат настанявани приоритетно само за да бъде потушен проблемът. Има законов ред, по който това може да се случи и всеки български гражданин следва да се съобразява с него.

Това, че са построили незаконното си гето още по-малко дава основание на някой да иска облага и по привилегирован ред да бъде настанен в общинско жилище!

Не разбирам и розово-либералните „правозащитници“, които погазват основен принцип в правото, а именно че никой няма право да черпи права от свое противоправно действие! Аз, и моите колеги от ВМРО, ще се борим с всички средства законовият ред най-сетне да бъде възстановен!“. Това написа преди минути във Фейсбук депутатът Александър Сиди.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ