Ужасяващи подробности за готвеното за продажба дете, майката твърдяла, че…

Полиция

Майката на 14-годишното дете твърдяла, че семейството било принудено да го продаде

Най-вероятно за Франция е трябвало да бъде изведено 14-годишното момиче от бургаския квартал „Акациите“, което общинари спасиха.

Детето е отишло с майка си в кметството в Меден рудник за вадене на акт за раждане, но отвън пред сградата имало микробус с хора, които чакали девойката, разкри пред 24 часа шефката на ЦАУ „Взъраждане“ Магдалена Манолова.

„Явно всичко беше организирано. Вътре в коридора също имаше човек от техните. Една жена наблюдаваше и майката и дъщерята. После полицията прибра и нея“, каза Манолова.  Подозренията за трафик идват когато 14-годишното момиче остава за малко насаме с общинските служители. Детето започва да плаче и моли за помощ. Разказва,че го готвят за продажба във Франция, но без негово съгласие. Тогава служителите докладват на Манолова, а тя веднага се обажда на кмета Димитър Николов. Той нарежда да се действа бързо, алармирана е полицията, която идва за по-малко от 10 минути.

Униформени прибират в районното всички в буса, жената, която наблюдава вътре в кметството, а по-късно отвеждат в Четвърто РУП майката и дъщерята.

По време на извънредната акция в сградата на кметството е пълно с хора, които си плащат местните данъци и налози. „Притесних се за тях, не знаех как ще реагират хората в буса, ако разберат, че ние знаем за готвената продажба на момичето. Добре че полицията реагира много бързо“, казва Магдалена Манолова.

В ОД МВР Бургас е започнало разследване, но засега от там не дават официална информация.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ