Tesla блъсна Infiniti с 206 км/ч, всички са живи (Брутални кадри)

e97e086b6b5290c0dcd1aacc4edc068e_big

Полицията в Маями Бийч, Флорида, публикува видеозапис от брутална катастрофа между Tesla и Infiniti, в която електромобилът се забива в SUV-то със 128 мили/ч (206 км/ч), но по чудо няма загинали.

Произшествието се случва на широк булевард миналия октомври, но видеото от камерите за наблюдения излиза едва сега. В него се вижда как шофьорът на японския всъдеход започва да прави обратен завой, а „тѐслата“ профучава на червено и го блъска странично.

Ударът е толкова силен, че Infiniti-то отскача във въздуха. Електромобилът остава стабилен, но това не е изненадващо предвид ниския център на тежестта и масата на батерията в пода на каросерията.

Въпреки гигантската скорост 38-годишният водач на „тѐслата“ Хосе Мануел Сото и спътникът му са се отървали без никакви контузии. Тримата пасажери в SUV-то обаче са приети в болница с тежки наранявания като счупени гръбначни прешлени, премазани дробове и черепно-мозъчни травми.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ