Цветанов към БСП: Колеги, бъдете силни! Лидерът ви може да ви извади изобщо от парламента

Цветан Цветанов
БСП предпочитат да си правят екскурзии и срещи в работното време, в което са избрани да работят, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на брифинг в народното събрание.

Има много достойни членове и симпатизанти на всички партии. Имаме 136 действащи партии, всеки един от избирателите може да направи своя цивилизационен избор. Това каза в кулоарите на парламента Цветан Цветанов по повод обиколките и изказванията на Корнелия Нинова из страната.

Тиражира се новина, че имало изискване детските градини да подават документи за ДАНС. Моля ви, когато говорите подобни неща, имайте предвид, че народните представители от БСП са участвали активно във всеки един закон, приеман до вчера в НС, коментира Цветанов. Той призова медиите да се обърнат към ДАНС и да попитат има ли такова изискване към директорите на детски градини.

Колеги, бъдете силни и кажете на пленумите си това, което мислите, вие имате лидер, който може само да ви изведе от парламента, обърна се към червените председателят на ПГ на ГЕРБ.

Да не би да ви извади въобще като парламентарна група в избори през 2021 г., предупреди той. и допълни, че така се ерозира не чак толкова голямото доверие в БСП.

Когато Нинова прави срещи с кметове по места, тя, надявам се, говори и за успеха, който постигна евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков, тъй като се постигна бюджет от ЕС за България с 4 милиарда повече. Надявам се, че говори и за Ева Майдел, която намали таксата за преводи по банков път. Знаете какво направи еврокомисар Мария Габриел за роуминга, за противодействието на фалшивите новини. Това г-жо Нинова надявам се, че ще говорите и че ще споделяте ежедневно, каза Цветанов, който призова всички политически сили към парламентарна култура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ