Катастрофата спасила Шабан Шаулич от страшни мъки

2

Катастрофата, която доведе до смъртта на легендарния певец Шабан Шаулич миналата неделя, всъщност го отървала от много по-тежка и мъчителна смърт. Сръбската икона на фолка с десетки хиляди почитатели и у нас се борел вече 6-та година с рак на стомаха. Болестта напълно изпила силите му, а за да се поддържа във форма пиел редица медикаменти и казвал: „Има дни, в които просто не ми се живее“, твърди „Уикенд“.

След няколко операции и химиотерапии Шаулич успя да се възстанови преди години, но коварният рак отново се е завърнал миналия ноември. Прогнозите на лекарите обаче хич не били оптимистични. Медиците смятали, че му остават броени месеци живот, при това с много тежки мъки.

Недобрата форма на легендата Шаулич видяха и зрителите на последния му концерт в зала „Арена Армеец“. Шабан Шаулич излезе видимо уморен, пя едва 75 минути, половината песни изкара на плейбек и внезапно прекрати концерта. Публиката очакваше, че ще се завърне и упорито го викаше на бис, но той така и не се върна на сцената. Тогава хилядите разочаровани зрители го освиркаха мощно. Те обаче не знаеха, че 67-годишният Шаулич е в много лошо здравословно състояние и се е почувствал много зле.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ