Разкритие: Турскоговорящ млад мъж заклал таксиметровия шофьор, жена го прибрала на автостоп в града

01

Нови подробности излизат за таксиметровия шофьор от Разград, който беше намерен заклан в гората на 3.5 километра от областния център, съобщи говорителят на ОДМВР Илияна Георгиева. Първоначалната информация е била за ПТП по пътя за Дянково, но на място полицията заварила касапница.

Сигналът за катастрофирал таксиметров автомобил бил получен към 21.40 на 27 февруари на тел. 112. Човекът, който се обадил, съобщил за „Дачия Логан“ извън пътя по шосето за Дянково веднага след жп-прелеза.

На място били изпратени катаджии. На място полицаите намерили таксито в канавката, тъй като вътре нямало никого, при оглед на района в гората на ок. 8 метра от „Дачията“ бил намерен трупът на мъ.

Криминалисти заменили катаджиите на местопроизшествието и започнало оглед на местопроизшествието с участието на оперативна група служители на „Криминална полиция“ и съдебен лекар. Установено било, че се касае за убийство.

Тялото било с две прободно-порезни рани от нож в областта на врата. С помощта на собственика на колата било установено, е , че убитият е шофьорът на таксито – на 63 години от Разград.

Полицията вече разполага с описание на предполагаемия убиец, предава „Монитор“. В района, където е открито таксито минавала жена с автомобил. Тя видяла край пътя мъж на около 30 години, турскоговорящ. Попитала го дали има катастрофа и дали може да помогне нещо, но той казал, че всичко е наред и само помолил дамата да го откара до Разград. Седнал на задната седалка и слязъл от колата в центъра на Разград. По дрехите му нямало следи от кръв или нараняване.

Образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК. Продължават действията по разследване на тежкото престъпление.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ