Хазарт погълна милионите на Мартин Петров

payimage2

Голяма част от четирите милиона лева, които банкерката Ирина Аткова съумя да източи от сметки от футболната звезда Мартин Петров, са били профукани от нея и съпруга й Димитър Йовев из казина в София и други европейски градове.

Запознати с разследването на измамата са категорични, че Ирина Аткова дълго време е задоволявала хазартната си зависимост с милионите на Петров, пише „Уикенд“.

„Десетки нейни приятели и колеги са признали пред криминалистите, че Ирина била зависима от хазарта и е пръскала огромни суми на рулетка, ротативки и покер и столичните казина. Тя е измамила не само Мартин Петров, но и други именити българи, като парите им са отивали по казината. Съпругът на Аткова – Димитър, също е комарджия. Той не напускаше казината“, твърдят запознати с казуса пред седмичното издание.

В момента Ирина Аткова е обявена за издирване от МВР, но от нея няма никаква следа. Според неофициална информация високопоставената банкова чиновничка се укрива в ЮАР със семейството си. Тя съумява да офейка от България на 10 октомври 2017 г., дни преди Мартин Петров публично да оповести, че е жертва на брутална банкова измама.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ