Маги Халваджиян шокира Владо Карамазов в ефир (Снимки)

1534241530-clipboard01

Маги Халваджиян отправи такова предложение на Владо Карамазов, на което в първия момент той не знаеше как да отвърне. Но със сигурност е достатъчно изкушаващо, че да привлече мислите и желанията на актьора.

Непосредствено след поредната музикална имитация в „Като две капки вода” Маги излезе на сцената, застана до Рачков и Зуека и се обърна към Владо Карамазов и Теодора Духовникова, които седяха на първия ред. Продуцентът първо ги очарова с ласкавите си думи за новия български сериал „Дяволското гърло”, в който двамата играят главни роли, а след това използва хитро момента, за да покани Карамазов за следващия сезон на „Като две капки вода”.

„Гледах първа серия на „Дяволското гърло” и искам да ви кажа, че това е едно от най-хубавите неща, които са ми са се случвали. Това изобщо не прилича на български сериал и предполагам, че скоро ще го продадат извън България, има тези качества. Благодаря ви страшно много”, започна Халваджиян, а продължението на емоционалното му изказване буквално стъписа актьорът.

„Обаче всичко това, което казах, води до нещо друго. В гримьорната Рачков ми намекна, подхвърли, настъпи и каза, че Владо Карамазов пеел – знае, защото са работили заедно в Народния театър.

Владо, познаваме се от 100 години. Работили сме заедно по разни дребни проектчета. Сега е моментът да те поканя в следващия сезон на „Като две капки вода”. Имаш една година да мислиш”, хвърли бомбата един от най-успешните родни продуценти. А отговорът на актьора бе кратък, но обнадеждаващ: „Ще си помисля! Имам една година.”

Любопитна подробност, която със сигурност много ще се хареса на Маги Халваджиян, е факта, че самият Владо Карамазов съвсем наскоро призна публично, че извън театъра, много би искал да се развива и във фотографията, а също и в пеенето. „Започнах да работя за това с Петя Диманова – моя приятелка и учителка по пеене. Няма да стана певец, но искам да обогатя умения, които пред годините съм оставил на заден план”, казва в интервю актьорът, с което вече загатва дали има желание да приеме отправеното от Халваджиян предизвикателство.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ