Няма такова зверство! Пенсионер е наръган жестоко от млад мъж, решил да си отмъсти за…

Линейка

Пенсионер от панагюрското село Попинци е бил намушкан с нож от 28-годишен свой съселянин, решил да си отмъсти за това, че възрастният мъж пасъл стадото си кози в чужд имот. Раненият е в много тежко състояние, с опасност за живота и лекарите в болницата в Панагюрище се борят, за да го спасят.

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Инцидентът е станал вчера. В полицията се обадила съпругата на потърпевшия, силно притеснена, че мъжът й не се е прибрал от сутринта, когато извел животните на паша край селото. От Районното полицейско управление в средногорския град започнали да издирват 70-годишния Стоян С. и го намерили в близост до бившия стопански двор в безпомощно състояние с порезна рана.

Мъжът едва говорел от болка, но успял да разкаже на униформените, че сутринта извел козите на паша. Докато тръгвали част от животните влезли в имота на съседите и това разгневило 28-годишния Ангел Ч. Младият мъж забрал своя съселянин Лазар Г.-50г. и двамата установили, че пенсионерът е закарал животните в района на бившия стопански двор. Те го нападнали, нанесли му побой, а Ангел Ч. го намушкал и с нож.

След стореното двамата напуснали местопрестъплението и дори направили опит да заличат следите си. След като пострадалият разказал кои са го нападнали, полицаите ги заловили и ги отвели в ареста на управлението в Панагюрище. Възрастният мъж, намушкан с нож, е транспортиран в панагюрската болница в тежко състояние и с опасност за живота. За случилото се е уведомена прокуратурата в средногорския град, води се дознание.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ