Докато се укрива от полицията, страшилището Харислав Андреев всеки ден прави обири!

полиция

20-годишният Харислав Андреев, кото е определян за „Страшилището на Рудник“, е извършил още няколко много дръзки кражби за десетината дни, в които бе на свобода, след като избяга от затворническото общежитие в Дебелт, става ясно от днешната хроника на ОД на МВР в Бургас.

Докато е бил навън, той е правил само това, което може – да краде, което показва, че това лице трудно може да се превъзпита и вероятно трябва да изгние в затвора, защото ако отново излезе или бъде допуснат на лек режи и избяга, ще продължи да обира домовете на хората, предупреждава „Флагман“.

Криминалисти от Пето РУП Бургас са успели да разкрият още две негови кражби – есдна от къща в квартал „Черно море“, собственост на 65-годишен бургазлия, откъдето са задигнати 70 грама злато, както и спестяванията на семейство в квартал „Рудник“.

Престъпникът е направил пълни самопризнания, а престъпленията ще се добавят към дебелото му досие, което е цял поменик от престъпления.

Харислав изтърпява 9-месечна присъда „лишаване от свобода“ заради извършени кражби преди година. Той е получил право да работи на обект в „Сарафово“ и преди две седмици успял да се измъкне и избяга. Прибрал се в квартал „Рудник“, където обитавал изоставени къщи. Той бил и умело прикриван от баща си, а след появата му престъпленията в Рудник и Черно море рязко се увеличили.

Служители на Пето РУП Бургас закопчаха Харислав преди три дни и започнаха да разплитат престъпленията му. Досега е ясно, че е извършил поне четири обира.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ