Избухна истински скандал след края на „София ден и нощ“

Заснемане

Хитовата продукция „София ден и нощ” приключи след 4-годишно излъчване. Оказва се обаче, че след финалния епизод на сериала в най-голямата социална мрежа избухна истинско недоволство от страна на феновете му.

Въпреки че стартира с не особено големи очаквания за бъдещето, „София ден и нощ” постепенно се наложи и дори формира изключително голям зрителски интерес. По-късно се заговори за спад на рейтинга, но въпреки това сериалът продължи, до този момент!

„Не е честно да го спират! Любим сериал е! Направете продължение деее!”, са най-често срещаните коментари в интернет.

Финалният епизод на продукцията обаче, отчете особено висок телевизионен рейтинг, което породи и логичното питане дали продуцентите няма да решат да изненадат неговите фенове с продължение. В България продуцент на „София – ден и нощ” е „Hidalgo Productions”. Сериалът в България приключи на 8 март тази година с излъчени 574 епизода. А оригиналната му версия в Германия продължава и до днес с над 1900 излъчени епизода.

„София – ден и нощ” е първият риалити сериал за живота в големия град, излъчен у нас в ефира на Нова телевизия. Той е по лиценз на германската поредица на RTL2 „Berlin-tag und nacht.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ