Веселин Марешки разкри тайния си замисъл и ще ходят ли на работа от „Воля“

веселин марешки

„Ние напускаме парламента, но ще ходим на работа. Няма да участваме в сделки за грабежи, а само в дебати, които са важни за българския народ“, така обясни обявеното в началото на деня напускане на НС лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

В срядата Марешки обяви, че ще има разговор с ГЕРБ и тогава ще решим какво да прави. „Ние ще поставим нашите теми. Очаквам ГЕРБ, извън това да озаптяват двамата си коалиционни партньори, да чуят и нашите условия за цените на горивата и лекарствата. Очаквам да чуя визията на ГЕРБ за продължаване на мандата“, поясни той.

„В последните няколко месеца ни занимават с дребнотемия. Свидетели сме на един сапунен сериал за едно семейство – Елена Йончева или Станишев ще води евролистата. Или пък кой от тримата от запаса от Патриотите ще е пръв в листата. А никой не се занимава какво става с кризата с образованието, със здравеопазването. Това е важното. Време е да слязат на земята“, каза Марешки.

Марешки обяви, че има договорка между ДПС и „Обединени патриоти“. Беше ясно, че обществото ще се взриви заради опрощаването на парите за мюфтийството. И гласуваха против. ГЕРБ прави услуга на коалиционния си партньор – на явния и на неявния“, поясни лидерът на „Воля“.

В сряда „Воля“ ще постави условията и тогава ще реши дали да се върне в парламента. А те са да се започне работа по доходите, здравеопазването и вътрешния ред.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ