Страховити кадри на Джулиана Гани след поредната й операция (Снимки)

2

За никого не е тайна, че Джулиана Гани е суетна жена. Тя не търпи несъвършенства по себе си и прибягва до скалпела всеки път, когато усети, че нещо я кара да се чувства дискомфортно. Наш репортер научи, че преди броени дни отново се е подложила на пластична операция.

Красивата пловдивчанка е коригирала носа си, след като не е била доволна от интервенцията преди години. Сега легнала на операционната маса на частна софийска болница при гръцкия доктор Георгиос Сарпецас. Той направил на Джулка ринопластика – корекция и реконструкция на формата на носа.

Сега Джулиана си почива вкъщи и не се показва сред хора, тъй като носът й е подут и облепен с марли. По наши сведения тампоните са свалени и тя диша спокойно. Нужни са около десетина дни още до пълното й въстановяване. Джулка пък няма търпение да заснеме първата си фотосесия в променения нос. Този път се надява да е доволна от крайния резултат и да не й се налага да го преправят пак.

Заради операцията пък отложи бракоразводното дело с бившия си съпруг Станимир. В деня на операцията тя трябваше да се яви в Районния съд в Пловдив, за да получи разтрогване на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, но делото беше отложено за 15 април, тъй като това е първото заседание и тя като ищца трябва да присъства лично, за да го финализират.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ