Мариела Нордел разкри подробности за живота на Ружа Игнатова и шашна ефира!

Мария Нордел

Запознахме се случайно на един коктейл 2013-2014 в София. Видях, че е млада, кадърна, специалист, доста обрана но много земна. Тя ме покани след това на няколко събития, на рожден ден, аз я поканих вкъщи. Това каза пред bTV от Холандия известната готвачка Мариела Нордел за издирваната Ружа Игнатова.

„Много добри познати сме“, заяви Нордел за Игнатова.

„Не парадираше никога с пари. Аз не можех да предположа, че е на такова ниво. Виждах, че прави  успешен бизнес, че има голяма популярност, но никога не съм предполагала, че има такива средства. То не се и знаеше всъщност“, каза още тя.

„Доста дирижиран черен пиар се изсипа за нея напоследък“, добави Нордел.

„Тя направи една гениална концепция да обедини 3 в 1 мултимаректинг левел с криптовалута и един вид игра, като хазарт“, посочи още тя.

По думите на риалити звездата, тя не е знаела за присъдата на Игнатова от 2012 година.

„Никога не сме правили бизнес заедно. Аз съм я питала като експерт за съвет. Тя беше много наясно, беше много напред с материала и в маркетинга и във финансиране“, коментира Нордел.

За последно тя видяла Игнатова през 2016 година: „Тя ме покани на кръщенето на дъщеря си. Обаче аз не можах да дойда в България. След това вече си изгубихме връзките. Много ми липсва“, заяви тя.

„Така че ако ме гледа отнякъде, Руже, много ми липсваш“, добави Мариела Нордел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ