Ужасяващи разкрития за убийството в Харманли: Асен и Андрей съблекли жертвата чисто гола и…

полиция

Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама младежи, предполагаеми извършители на блудство и убийство, извършени по особено жесток и мъчителен начин за намиращата се в безпомощно състояние тяхна жертва, предава БТА. 

Асен Ангелов /21 г./ и Андрей Демирев /18 г./ бяха изправени пред съда за определяне на процесуална принуда за смъртта на Валентина Христозова /53 г./. Голото тяло на жертвата бе намерено в празен парцел до стадиона в Харманли на 16 март.

По досъдебното производство са били събрани много доказателства. Извършени са били огледи и изземане. И предполагаемите извършители, и жертвата са били употребили значителни количества алкохол. Смъртта е била причинена от множество удари, каза съдията по делото Филип Филипов. Заради обстоятелства, свързани със сексуални посегателства и гаври по твърденията на държавното обвинение, делото се гледа при закрити врати.

Мотивите за решението бяха, че обвиняемите могат да се укрият, както и са го направили преди да бъдат задържани по разследването. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Пловдивския апелативен съд.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ