Драма в национален ефир: Ива Софиянска рухна заради огромна трагедия (Снимки)

100

Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе убит при акция през 2014 година в Люсковец, разказа покъртително как е научила за смъртта му и успя да разплаче Ива Софиянска Божкова. С думите си за последните мигове на бившия си съпруг Милена трогна журналистката, която просто не можа да сдържи сълзите си и започна да бърше очите си пред нея.

Милена разказа, че са се чули преди акцията. Той я предупредил, че отива на операция, както всеки път, но на сутринта тя не получила обаждане, че е добре. „Чаках 2-3 часа в неведение. Никой не вдигаше телефоните. Накрая пристигнаха в работата, за да ми съобщят. Сред хората имаше и психолог, който ми казваше как да дишам. Но той беше просто фон, тогава исках да общувам само с Бог“, признава вдовицата.

Друго обаче й било още по-тежко дори от вестта за смъртта на любимото й същество – как да съобщи на детето им, че баща му вече не е между живите. „Това беше най-трудният момент. Да кажеш на едно дете, че баща му вече го няма“, спомня си тя.

„Никого не обвинявам, Така е подреден животът. Това е неговата съдба и го приемам. За мен няма значение дали дават на убиеца смъртна присъда или доживотен затвор. Нищо няма да върне Емо“, споделя още жената.

Тя направи и сензационни разкрития, че е гледала на видео последните мигове и думи на любимия си: Изгледахме всички материали, включително и видеозапис от цялата акция. Чух и последните думи на Емо и разбрах много неща, които не са и в протоколите. Така се стекоха нещата, че праворадавателната система, не пожела да се разрови. Тези, които бяха посочени за виновни и бяха наказани, вече отново са си на ръководни позиции, което е най-жалкото. Тези хора си живеят спокойно живота. За мен остава просто да правя положителни неща в памет на Емо. Не искам да се фокусирам върху това кой е виновен. Приела съм нещата и продължавам напред с мисията, която има фондацията. Подкрепям детето си и живея живота си“, споделя Шаркова.

„Дълго време се наричах емоционален темерут. 2-3 години нищо не можех да усетя. Бях с равно ниво на емоциите. Примерно съм в ситуация, в която ще катастрофирам. Аз нищо не изпитвах дори в тези моменти. Намерих отново любовта. До мен имам много стойностен човек, който се грижи безкрайно за мен и детето ми. Цени ме като жена“, призна тя.

„С Лъчезар в момента сме добре. Първо работехме заедно и той доста изчака преди да предприеме нещо. Като започнаха нещата с Лъчезар, Емо просто спря да идва в сънищата ми. Сега, когато го сънувам, ситуациите са много приятни и положителни“, завърши Милена.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ