Приключенията на Божидар Лукарски нямат край: След разводи и оставки си намери гадже в САЩ!

Лукарски

Приключенията на бившия лидер на СДС Божидар Лукарски нямат край. След куп лупинги в голямата политика, сбогуване с министерското кресло, хвърлена оставка в СДС и развод с втората си съпруга Ива, адвокатът планирал да се изсели в САЩ.

И в момента Лукарски е в Америка и дори се изяви като коментатор на победата на Кубрат в Коста Меса, Калифорния, след като гледа мача на живо. Оказа се, че Лукарски не е просто запален фен на Пулев, а е започнал да тренира бокс в неговия спортен клуб и се хвърлял като лъв на ринга.

Причината за посещението на някогашния стопанин на „Раковски” 134 в Щатите обаче далеч не била само атрактивния мач на Кубрат, а много по-интимна – в Калифорния живее и работи новата му любима, разказаха запознати с битието му. От няколко месеца политикът имал роман с дамата, която за разлика от предишната изгора, е негов набор и е юрист, писа „Уикенд“.

След като нежната афера се задълбочила, Лукарски бил готов да стегне куфарите и да заживее отвъд Океана, за да е близо до жената на сърцето си. Колеги на адвоката коментираха, че преселването за него не е никакъв финансов проблем, защото имал достатъчно средства за живот в и Ню Йорк, и в която и да е точка по света.

Така или иначе, идеята да напусне България не е толкова абсурдна за екссиния председател, защото партийната му кариера отдавна върви надолу, а в момента е изпаднал в ролята на лузър в политиката.

След като сдаде председателския пост в СДС миналата година, отритнат от недоволните от управлението му седесари, Лукарски остана без реална изява. Не е за пренебрегване и провалът в личния живот на синия политик. Миналата година го напусна втората му съпруга Ива, която е 20-ина години по-млада от него. Кръшната дама се прочу като танцьорка, но с диплома от Бъркли в САЩ.  Красавицата с моминско име Йорданова обаче май се оказа най-вече златотърсачка, тъй като се отказа от брака си с адвоката почти веднага, след като той подаде оставка като шеф на „Раковски”134. Така брачният им съюз не издържа и 2 години, макар че започна с приказна сватба край морските вълни на Бургас.

Заради любовта си към Ива, Божидар Лукарски прекрати 30-годишен брак с първата си съпруга, от която има и две дъщери. Сега, след краха на интимния фронт и липсата на сериозни партийни ангажименти, Лукарски се впусна презглава в удоволствията на живота. Някогашният син лидер хукна по купони с много бира, мачове и рокконцерти, където се весели като тийнейджър.

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ