Няма да повярвате с коя топхубавица Ники Илиев смени Саня – тя има дете от негов колега

Ники Илиев куче

Моделът и режисьор Ники Илиев разкри коя е дамата, с която заменя бившата си съпруга Саня Борисова. За успокоение на фенките му, блондинът все още е свободен мъж, тъй като новата му партньорка наследява Саня не в леглото му, а на работното му място – снимачната площадка.

С няколко последователни публикации във „Фейсбук“ Илиев даде да се разбере, че е привлякъл в екипа си Диляна Попова – майката на сина на Асен Блатечки.

Театрали подозират, че преподавателката по физкултура в „Революция Z“ се е намърдала с роля при Илиев с протекциите на Блатечки. Преди година двамата участваха в постапокалиптичната фантастика „Шах, мистериозният град“, дело на студенти в Нов Български университет, на които Илиев преподава. Но не само покрай този свой съвместен проект Ники и Асен поддържат добри отношения…

Диляна, която откакто роди Борил, няма роля в киното, влиза в уеб сериала „Килерът“, който се режисира от Илиев. В момента текат снимките на третия сезон, който тръгва скоро.

Освен уеб продукцията, Ники Илиев в момента подготва и новия си филм, чието заглавие е „Завръщане“. Наскоро той обяви кастинг за роли. На имейла, на който се приемали заявките, били получени толкова много кандидатури, че Илиев се принудил да обяви и втора дата – на 2 април от 10 до 16ч в Нов Театър НДК.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ