Сестрата на Лили Иванова с голям скандал в съда! Вдигна във въздуха съдебната зала

Лили Иванова

По-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдигнала във въздуха съдебната зала при последното заседание, което се провело във връзка с делото, което тя от няколко години води срещу застрахователна фирма.

Магда, макар трудно подвижна, повишила тон и изпаднала в истерия, когато научила, че от компанията се опитвали да минат тънко, като ѝ предлагали споразумение. Тя обаче била твърдо решена да ги съди до дупка и вярвала, че ще получи справедливост, а преклонната ѝ възраст и многото заболявания, които я мъчели, не я спирали да води битката си.

Припомняме, че през пролетта на 2016 г. сестрата на естрадната легенда бе пометена от лекотоварен автомобил в близост до столичния блок, в който от дълги години обитава просторен апартамент. След катастрофата единият ѝ крак беше потрошен на няколко места и това довело до тежка операция. Тя била прикована към леглото и се придвижвала само с помощта на бастун.

Месеци след инцидента старицата чакала обезщетение за причинени неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идвали. Затова тя завела дело на 24 ноември 2017 г. След ходене по мъките все пак получила поисканите от нея 5500 лева, но пък от застрахователната компания, която всъщност имала ангажимента да покрие щетите, не си платили нито лихвата от 122 лева, нито държавната такса, нито разходите по адвокати и други разноски.

Магда решила да им заведе второ дело, за да си получи и въпросните 122 лева, които ѝ се полагат по закон. Темида решила делото в нейна полза, но застрахователите не закъснели и нанесли ответен удар. От фирмата внесли възражение в съда, а крайното решение по случая на каката на Лили Иванова все още не било огласено. Съседи на роднината на естрадната звезда обаче споделят, че обезщетението, което получила, изобщо не могло да покрие разходите по лечението ѝ.

Тя все още не се чувствала добре, понякога се придвижвала с инвалидна количка или проходилка, а множеството интервенции и изследвания, през които преминала, били покрити частично от нейните две дъщери, както и от самата Лили, която противно на твърденията, че не поглежда кака си, гледала да ѝ помага с каквото може.

Източник: ПИК


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ