7 години от убийството на известния бизнесмен Динов! Осъдени няма

pexels-photo-220618-1280x960

На този ден, преди 7 години, в центъра на европейската столица София, беше застрелян благоевградчанинът Йордан Динов, представител на „Planet win-365“ букмейкър, набързо превърнал се в лидер в залаганията и влязъл в жестока конкуренция с местни букмейкърски къщи.

7 тежки години за едно известно в Благоевград семейство, в които възмездие за нелепата смърт на сина им няма, все още няма осъдени за убийството му. Припомняме, че куршум застигна Динов в центъра на София на 4 април 2012 година. Малко преди 10 часа Йордан Динов беше прострелян в главата на улиците „Будапеща“ и „Кирил и Методий“, съобщава „Струма.ком“.

Малко преди десет часа тази сутрин 40-годишният Йордан Динов ходел по тротоара на пряка непосредствено до „Раковски“, на стотина метра от сградата на Агенция „Митници“.

Няма свидетели, които да твърдят, че мъжът е бил притеснен или че бързал. Няма и данни някой да е гонел Динов, бързал за среща с бившия кмет на Благоевград Костадин Паскалев,с когото са семейни приятели от години.

Това оправдава и присъствието на Паскалев, сред първите отишли на мястото на покушението. Трагедията тогава разтърси областния център, където всички познаваха 40-годишния Динов, възпитаник на АУБ и млад мъж с безукорен авторитет.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ