Камен Донев шокира с дълго пазена тайна

Камен Донев

Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с режисурата на най-гледаните у нас в последните години театрални постановки предизвика суматоха в театралния живот, след като се разбра, че тихомълком се е разделил с майката на дъщеря си.

Всички са изненадани от новината, тъй като най-обичаният ни театрал — 47-годишният Камен Донев ревностно пази далече от прожекторите личния си живот, пише таблоидът „Уикенд“.

Популярният актьор и режисьор дума не обелва в интервюта за житейските си половинки. След раздялата с майката на 9-годишната си щерка Димана още през 2016 г. той е свил ново семейно гнездо с друга жена.

„Първият ми брак приключи. Аз се разведох. Сега живея с друго момиче и имам момиченце. Румяна се казва. Кръстена е на майка ми“, за първи път повдигна завесата на личния си живот в тв интервю Донев.

Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с режисурата на най-гледаните у нас в последните години театрални постановки, запазил приятелски отношения с бившата си жена. Камен всеотдайно се грижел за по-голямата си дъщеря, която обожавал и се стараел нищо да не ѝ липсва.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ